Forum Francuskih Automobila
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Auto delovi za francuska vozila.

2 posters

Ići dole

Auto delovi za francuska vozila. Empty Auto delovi za francuska vozila.

Počalji od Djole85 Čet Jan 03, 2019 6:47 pm

Prodajem povoljno nove originalne auto delove za Francuze ( Renault, Citroen, Peugeot) uglavnom Sasic i Valeo
Na stanju imam hladnjake, setove kvačila, diskove, farove, štop svetla, homo.zglobove, razne držače, pumpe, manžetne, viljuške, poluosovine i još mnogo toga

Ne bavim se auto delovima ali sam morao da ih uzmem za kompenzaciju jer drugačije nisam mogao da naplatim svoju robu, zato ih dajem veoma povoljno i ispod cene, za veće količine popust i do 40 % ( zavisno od količine i sve po dogovoru)

Za firme može na fakturu, povrat pdv-a

Zainteresovanima mogu poslati celu ponudi na mejl, za sve informacije može ovde ili na telefon

Djole85
Član
Član

Broj poruka : 1
Datum upisa : 03.01.2019

Nazad na vrh Ići dole

Auto delovi za francuska vozila. Empty Re: Auto delovi za francuska vozila.

Počalji od SOF Sub Jan 05, 2019 4:45 pm

nakon nepotpune prijave i samog predstavljanja ova tema i kao i sam cin reklamiranja proizvoda, je do daljnjeg ZAKLJUCANA...
razlog zakljucavanja iste je napred naveden i sam forum nije mesto za oglasavanje  ako je sam cilj uclanjenja  na istom...to je naravno i navedeno u pravilniku istog...tako da se mole novopridosli clanovi da ne preskacu korake prilikom prijave i zloupotrebljavaju forum,jer ovakvim nacinom se upravo to i manifestuje....zahvaljujemo...
SOF
SOF
***** VIP *****
***** VIP *****

Broj poruka : 404
Datum upisa : 22.12.2018
Godina : 58

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu