citroen C4
Strana 1 od 1
citroen C4
ajde i ja kao stari i novi clan koji ponovo polazi u prvi razred da napisem par reci...citroen C4 2005 1.6HDI zadovoljan...osim sto su me lopurde iz Cacka ojadile prilikom prvog servisa i zbog sitnih gluposti menjan zadnji trap...oba amortizera,i silen blokovi...zbog sitnog problemcica koji sam opisao mnogo pre...pre par dana stabilizator i zadnje kocione...sedi,pali i vozi...potrosnja veoma zadovoljavajuca...evo jedne slike...na ostalim slikama su svi sem mene...jbg...slucajnost ali istinita...slikacu jos..pa kacim...
i da...slika je prilikom kupovine ,zato je bez tabli...naravno sem sto smo i ja i on stariji za nekoliko god...nista se bitno nije promenilo...ni on ni ja nismo pametniji ni za gram...
evo iskopah jos ovu...kad sam ono ubacio mp3 modul u opciji aux da ne kvarim fabricki cd...sljaka extra,,,i sve komande su i dalje na volanu...a nema potrebe ubacivati svakih pola sata novi cd..micro card ili flesh i teraj...
bice jos...
i da...slika je prilikom kupovine ,zato je bez tabli...naravno sem sto smo i ja i on stariji za nekoliko god...nista se bitno nije promenilo...ni on ni ja nismo pametniji ni za gram...
evo iskopah jos ovu...kad sam ono ubacio mp3 modul u opciji aux da ne kvarim fabricki cd...sljaka extra,,,i sve komande su i dalje na volanu...a nema potrebe ubacivati svakih pola sata novi cd..micro card ili flesh i teraj...
bice jos...
SOF- ***** VIP *****
- Broj poruka : 404
Datum upisa : 22.12.2018
Godina : 58
chibbyka likes this post
Similar topics
» Citroen C4 1,6 HDI 2015G.
» Citroen c5
» Citroen C5 2.2 HDi
» Citroen C5 2.0 hdi
» K:Citroen ili Peugeot
» Citroen c5
» Citroen C5 2.2 HDi
» Citroen C5 2.0 hdi
» K:Citroen ili Peugeot
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Čet Avg 22, 2024 5:40 pm od PUG207
» Zamena kugle do točka C5 bez alata .
Pet Avg 09, 2024 7:23 pm od Жиле
» Poništavanje inspekcije Passat B5 (uputstvo+snimak)
Ned Jul 21, 2024 10:17 pm od Жиле
» Kemal Malovcic i Juzni Vetar - Idi, voljena, idi
Čet Jul 18, 2024 9:52 pm od Жиле
» Neispravnosti na rucici pokazivača pravca i rucici brisača
Čet Jul 18, 2024 4:23 pm od Жиле
» Citroen C5 | Održavanje i još mnogo toga
Uto Jul 16, 2024 11:33 pm od Жиле
» Kako otkriti šta vam troši akumulator auta ? - Akumulator se prazni preko noći - šta vuče akumulator
Pon Jul 15, 2024 2:38 pm od Жиле
» LUPANJE VOLANA PRILIKOM MOTANJA - FORD, MAZDA, FIAT, VW...
Ned Jul 07, 2024 1:49 pm od Жиле
» Ubačeni bočni migavci led C5
Uto Jun 25, 2024 11:16 pm od Жиле
» Nabavljen nov set za polimerizaciju farova.
Uto Jun 25, 2024 11:12 pm od Жиле