Forum Francuskih Automobila
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Citroen c5

2 posters

Ići dole

Citroen c5 Empty Citroen c5

Počalji od Жиле Pet Apr 12, 2019 10:31 pm

Gde bih ovako sredio moju makinu Citroen c5 Scree144
Жиле
Жиле

Broj poruka : 1195
Datum upisa : 19.12.2018
Godina : 58

https://forumfrancuskihautom.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Citroen c5 Empty Re: Citroen c5

Počalji od Dr NINNO Pet Apr 12, 2019 10:48 pm

Nije ovo Zile nista komplikovano i neizvodljivo. Ima posla naravno ali sve je lako resivo. Hauba, prednji branik, retrovizori, sajtne i verovatno zadnji branik se prepakuju - ako je sve u fabrickim dimenzijama tu uopste ne bi bilo problema sa montazom. Naravno morao bi ceo auto da se farba. Enterijer isto moze da se radi lako...instrument tabla moze da se radi print farbanjem ili moze da se oblozi kozom ili vinilom, sedista i obloge u vratima takodje a plastikaneri snaznim akrilnim farbanjem ili hladnom plastifikacijom (doduse to je jos uvek retka pojava kod nas i skupa je). Sve moze da se odradi. Ako si resio i negde zapne neka ideja ili realizacija slobodno pitaj, tu sam. Citroen c5 3878203613
Dr NINNO
Dr NINNO
***** VIP *****
***** VIP *****

Broj poruka : 80
Datum upisa : 05.04.2019

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Жиле Pet Apr 12, 2019 10:58 pm

Sada nađoh da to ne prolazi na tehničkom. Citroen c5 2360876350
Hauba je njegova.
Жиле
Жиле

Broj poruka : 1195
Datum upisa : 19.12.2018
Godina : 58

https://forumfrancuskihautom.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dr NINNO Pet Apr 12, 2019 11:12 pm

Ne, nije tako. Procedura je sledeca: kad se zavrsi auto otera se u AMSS i oni ga pregledaju, testiraju, obeleze, zavedu u saobracajnoj da je auto modifikovan...naravno isplacaju se takse i sve bude u redu. To je jednokratno placanje i posle 10 godina se nista ne placa kao za fabricka obicna vozila a onda opet ide testiranje (sa placanjem) i sve tako u krug. Znam ovo jer sam proslog leta radio budzenje Skode Superb, nakon intervencije auto je morao na atestiranje i sve je ok.

Mada iskreno, za komplet intervenciju i AMSS papirologiju trebalo bi da se izdvoji fina cifra novca...po mom misljenju bolje resenje je uloziti u novije i mladje vozilo - prodas auto, dodas novac i kupis npr. C5 dvojku (2008+). Citroen c5 874070670

Hauba nije njegova fabricki jer to je modifikovan model da bude uklopljiv sa branikom. Fabricka ima zavoje na ivicama kod farova, ova nabudzena nema.
Dr NINNO
Dr NINNO
***** VIP *****
***** VIP *****

Broj poruka : 80
Datum upisa : 05.04.2019

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh